26/07 KK1: VERGEVING

Hallo lieve lezers van deze blogs. Hierbij weer een nieuwe blog vol leesplezier!

Disco/bingo avond
We sloten de dag gisteravond af met de disco/bingo avond. De kinderen hebben heerlijk gedanst op de muziek, terwijl ze ondertussen ook goed moesten luisteren naar de nummers die werden omgeroepen. Wat een feest!

Vergeving
In het Onze Vader zijn we vandaag aanbeland bij het thema vergeving. Tijdens de speurtocht (onderbouw) en hike (bovenbouw) hebben de kinderen mogen leren over wat vergeving is, dat we sorry mogen zeggen als we dingen verkeerd doen. Maar bovenal dat God ons elke dag weer vergeeft als we dat biddend aan hem vragen.

Vandaag
Op dit moment staan de kinderen in de rij voor het snoepwinkeltje en om zich in te schrijven voor de bonte middag-avond van morgen. Met een lekker muziekje erbij is er aan vrolijkheid geen gebrek. Vanavond hebben we het schemer/nachtspel.

We sluiten het blog af met een groet uit de keuken, die moe maar voldaan zijn na elke maaltijd, omdat er heel goed wordt gegeten!

Tot morgen bij weer een nieuwe blog!

Nico
Hoofdleiding kinderkamp 1
kinderkamp1@onvergetelijk.nl(link sends e-mail)(link sends e-mail)/0646484877

26 jul 2023 - 00:00

Meer fotos

, , , ,
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
donderdag kinderkamp 2 2020

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!