03/08 KK2: woensdag

Vanochtend stond de bovenbouw om 8.15u weer in de tent voor de bidstond. Het thema van vandaag is 'en leid ons niet in verzoeking, maar verlos ons van de boze.' De kinderen denken in de groepjestijd na over verleidingen en hoe je je daar tegen kunt proberen te weren. In het toneelstukje ging het over het Ivoor van olifanten op safari. Juf Lellebel en Nick willen allebei wel een stukje ivoor meenemen, maar dat mag natuurlijk niet. Maar luisteren ze ook naar de afspraak, of komen ze toch in de verleiding om het stiekem mee te nemen. Het is maar een klein stukje, toch? Gelukkig kiezen ze uiteindelijk het goede en nemen ze het niet mee. Mooi om hier open en eerlijk met elkaar over te praten.

Na de groepjestijd hadden wij een heerlijke warme maaltijd, namelijk macroni. De kinderen hebben er enorm van gesmikkeld en sommige hebben zelfs 3 keer opgeschept. Ook kwam vandaag oud-hoofdleiding Rick even langs en at hij mee en hielp hij mee tijdens de vossenjacht die we 's middags hadden in Otterlo. Gelukkig was het 's middags droog en konden we dus droog naar Otterlo. Er waren 8 vossen die we konden zoeken. Bij alle vossen moesten we een grappige opdracht doen. We mochten ook iets lekkers kopen in de spar en op ons terrein was er 's avonds een snackwinkeltje waar de kinderen een patatje en snack konden kopen. ' s Avonds was het tijd voor het nachtspel waarbij de onderbouw op het veld een tik-smokkelspel speelde en de bovenbouw in het bos. De kinderen hebben enorm genoten. Daarna warme chocomel en gauw naar bed want het was al hartstikke laat en de kinderen waren best wel moe van zo'n lange dag.

Tot morgen!

https://youtu.be/hRly09a5ahU

3 aug 2023 - 00:00
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
Geen chaos zo fijn als kampchaos 2023

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!