U bent hier

100% plezier

Op kamp beleef je ontzettend veel plezier! En hoe kan dat beter dan met de perfecte mix van avontuurlijke activiteiten en te gekke spellen in een geweldige omgeving?

Plezier is onbetaalbaar

Als we iets organiseren dan gaat onze creativiteit helemaal los. Je zult van de ene verbazing in de andere vallen. Geloof me, er past altijd nóg meer gekkigheid in een kampweek. En zeg nou zelf: hoeveel is het waard om met een groep nieuwe vrienden te bulderen van het lachen en plezier te hebben? Het is onbetaalbaar!

Helemaal jezelf kunnen zijn

Maar het allermooiste op kamp is toch wel om helemaal jezelf te kunnen zijn! Dat geeft het kamp echt diepgang! Met een groep waarin je eerst niet iedereen kent een band opbouwen en samen lol hebben is iets heel bijzonders. Een groep waarin je helemaal jezelf kan en mag zijn!

Sportief & hilarisch

Het nachtspel, kampvuur en de bonte avond vormen natuurlijk absolute hoogtepunten! Maar denk ook aan maffe sportieve zeskampen met hilarische onderdelen en actieve speurtochten met prachtige opdrachten. Op kamp kom je voor je plezier. En dat hebben we non-stop 24/7 van het begin tot het eind. Een week lang genieten. En dat is fantastisch! Snel aanmelden dus!

Kampdata 2017

week 30
zaterdag 22/07 vrijdag 28/07
week 31
zaterdag 29/07 vrijdag 04/08
Bij het kampvuur nadenken over waar jij staat en je kaarsjes neerzetten bij het kruis
Tienerkamp week 1 was fantastisch! #nofilter
Kinderkamp week 1 was geweldig! Ga je volgend jaar ook mee als leiding?
Jeugdkamp week 2 was legendarisch! #nofilter
Kinderkamp week 2 was geweldig! Ga je volgend jaar ook mee als leiding?
Tienerkamp week 2 was fantastisch! #nofilter
Jeugdkamp week 1 was legendarisch! #nofilter

Reacties van deelnemers