Alle kinderen en jongeren verdienen een onvergetelijk zomerkamp! kinderkamp! brugkamp! tienerkamp! jeugdkamp!

Ook in 2019 organiseert Stichting Onvergetelijke Zomerkampen weer onvergetelijke christelijke kinderkampen, tienerkampen en jeugdkampen met sterke programma's en superleuke activiteiten! Ieder kind verdient een onvergetelijk zomerkamp!

De kampdata voor de zomerkampen van 2020 zijn bekend!
Vanaf 1 januari 2020 kunt u uw kinderen aanmelden voor onze kampen. Lees nu alvast verder bij onze informatie voor ouders over de leeftijdscriteria, het programma, het kampgeld, veiligheid op kamp. Heeft u na het lezen van alle informatie toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via email of chat. Heeft u zich trouwens al geabonneerd op onze nieuwsbrief? Like ook onze pagina op Facebook of volg ons op Twitter en Instagram.

 
Start kampweek
Einde kampweek
Meer info
zaterdag 18 juli 2020
vrijdag 24 juli 2020
Meer info
zaterdag 25 juli 2020
vrijdag 31 juli 2020
Meer info

Meehelpen?
Wilt u meehelpen met een van de kleinere vacatures voor korte-termijn projecten? Of overweegt u volgend jaar om mee te gaan als groepsleiding of zou u wel willen meehelpen in het keukenteam? Uw betrokkenheid is een enorme bemoediging voor alle vrijwilligers van onze Stichting. Alleen door de inzet van een groot aantal vrijwilligers, door gebed en giften kunnen we dit waardevolle werk blijven doen!