| dinsdag 31-05-2016

Opwekking 2016

Wat was het leuk op Opwekking!

Ook dit jaar was de stand van Stichting Onvergetelijke Zomerkampen weer aanwezig op de MissionExpo beurs op de conferentie. Net als andere jaren was er weer veel te beleven bij onze stand. Dit jaar deelden we als cadeautje geduldspelletjes uit aan de kinderen en tieners die ons bezochten. Ook was er een groot labyrint waarbij vier personen moesten samenwerken om de bal bij de bestemming te krijgen.

Natuurlijk was er regelmatig weer een ' jarige van de dag', die meestal bijzonder verbaasd was (en eigenlijk helemaal niet jarig). Deze persoon werd enthousiast toegezongen en ontving een speciaal Onvergetelijke Zomerkampen Cadeaupakket inclusief slingers voor bij de caravan of tent.

We hebben veel kids en ouders gesproken over de verschillende kampen en natuurlijk ook behoorlijk wat bekenden voorbij zien komen. Wat erg leuk is, zijn de complimenten die we mochten ontvangen van andere standhouders die ook zagen wat voor gedreven en enthousiaste vrijwilligers er bij de stand ambassadeur van onze kampen waren.