En door!

Terwijl het hier naast mij een drukte van jewelste is vanwege een Zweeds-loopspel, probeer ik uit alle macht alle herinneringen van de laatste 1,5 dag weer naar boven te trekken. Het idee bij genoemd spel is het opzoeken van kaartjes met een nummer erop, op het terrein, waar een vraag op staat met codes erachter. Denk je het goede antwoord te weten, dan ga je met bijbehorende code naar de hoofdpost, die je vervolgens vertelt of het goed is of niet. Is het goed? Dan snel door! (kon het toch niet laten de titel even uit te leggen).

Maarrem, over het naar boven halen van herinneringen.. Degenen die ook wel eens zijn meegeweest op een (onvergetelijk) kamp zullen het wel weten, maar de tijd gaat zo belachelijk snel hier. Het is bijna niet te geloven dat we hier pas 2 volle dagen zijn. Gisteren voelde het al als een week (in positieve zin uiteraard) en vandaag voelt afgelopen zaterdag al helemaal als een eeuwigheid terug. De welbekende 'kampsfeer' zit er al goed in en dat is goed te merken. In dit filmpje waren er zowaar behoorlijk wat deelnemers die keihard meededen met ochtendgymnastiek. Wellicht hoef ik dat niet te vertellen, maar de leeftijdscategorie die we hier meehebben zijn daar niet een onwijse fan van... Dus dát er mensen meedoen: goed nieuws!

En ook het eindspel van minute to win it viel prima in de smaak! Nadat de verschillende teams een 20-tal korte spellen hadden gedaan (of in elk geval geprobeerd hadden te vinden) was dit het spel wat de afsluiting was van een mooie avond gisteren.Vandaag overdag: Ede! In Ede begonnen de tieners met een appel, waarna ze hun best moesten doen dit te ruilen, te ruilen, weer te ruilen, om zo uiteindelijk met een zo mooi, origineel en groot mogelijk 'ding' weer terug te komen. Het winnende object: een heus winkelkarretje, wat ergens in een magazijn van een winkel stof stond te vergaren. Knap om dat te regelen hoor!

Voor nu: over en uit. Tot morgen!

24 jul 2017 - 00:00
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
Brugkamp 2 - Donderdag 2019

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!