Woep woep, bridgecamp week 1 has started!

De kop is eraf, de knoop is doorgehakt, de geit is gemolken, maak er wat moois van, maar de conclusie is: brugkamp week 1 editie 2018 is weer van start, gaaf! laugh

Toen de deelnemers en ouders gisteren aankwamen op locatie was er een bijzondere verrassing: in welk groepje je zat was niet gelijk bekend! Onze geliefde tieners waren direct (zonder verdere instructie of aansporing) betrokken bij het eerste spel van de kampweek. Samen met de (heflt van de) brief die ze bij aankomst kregen en de briefjes van 100, 200 en 500 euro die op diverse plekken op het terrein te vinden waren, bleken ze later op de dag namen van mededeelnemers te kunnenĀ 'kopen' zodat ze langzaam ontdekten bij wie ze in het groepje zaten.
Verderop op de dag zijn met we elkaar naar de zandvlakte gegaan en hebben daar nog meer spellen gedaan waar geld mee verdiend kon worden. Des te groter de vreugde toen na een laatste eindsprint de heuvel op de leiding van het groepje werd ontdekt en EINDELIJK bekend was wie er allemaal bij elkaar hoorden.

En wauw, hoe tof om weer met elkaar zo bezig te zijn! Deelnemers kijken vaak al uit naar de week, maar geloof me: de leiding kan er ook wat van, haha!
Gezellige sfeer, goed eten, mooi weer en bovenal onze God die aanwezig is deze week! Wat wil een mens nog meer?

22 jul 2018 - 14:27
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
Bijzondere verborgenheden in een krachtige stilte 2018

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!