Waar ben jij?

Goedenavond!

Dag twee van Tienerkamp is in volle gang vandaag. En wat doen we een hoop op een dag. Vanmorgen startten we, na een nacht waarin natúúrlijk niet werd gekeet, met ietwat kleine oogjes aan het ontbijt. Daarna zongen we een aantal nummers onder leiding van onze driekoppige band en dacht Marijne met ons na over het thema God kent jou. Aan de hand van Genesis en de vraag van God aan Adam en Eva: “Mens, waar ben je”, vertelde Marijne dat God ons liefheeft, kent en met ons in verbinding wil staan. Daar hebben we daarna in de groepjes over doorgepraat.

Na de lunch was er tijd om even te ontspannen, of beter gezegd chillen. Daarna stonden er drie spannende escape rooms op het programma. Ondertussen was de temperatuur aardig opgelopen wat niet anders kon betekenen dan een watergevecht. Emmers, sproeiers, supersoakers en sponzen: weinig deelnemers – en leiding – hebben het drooggehouden. Na nog een spel op het veld waren de magen alweer aardig op aan het rammen. Ons keukentrio Erica, Lizelotte en Nico hadden fantastische wlraps klaargemaakt! En een eerste (of tweede, derde of zelfs vierde) wrap was dan ook zo op.

Nu zijn de tieners bezig met verschillende workshops. Een workshop linedance, toneel, handlettering, bootcamp (zie foto) en gebarentaal zorgen dat er voor iedereen wel wat te doen is! Is de dag daar dan mee klaar? Nee hoor, zometeen wacht ons nog een verzameling van knotsgekke kleine spellen: de crazy games.

Kortom een fantastische dag waarop we genieten van de prachtige tieners die u ons een week heeft toevertrouwd. Voor dat vertrouwen willen we ook u bedanken!

Nog een laatste opmerking. Wegens een technisch probleem lukt het nog niet om meerdere foto’s te uploaden. Zodra dit is gelukt laten we het jullie weten!

22 jul 2018 - 20:44
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
De eerste dag zit erop! 2019

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!