Dag 2 Connect

Waar de ene deelnemer om half 9 zijn bed uit rolt, zijn er dit jaar ook deelnemers die om 6 uur fris en fruitig onder de douche staan. Gelukkig delen ze deze prestatie graag met de rest van het kamp, want douchen gaat natuurlijk niet zonder muziek. Casper kan wel verklaren waarom hij al om 6 uur naast zijn bed stond: 'Want er lagen twee mannen naast me te zagen. Ze konden zo meedoen aan het ontbossen van Borneo.'  

Ongeveer 42 deelnemers zitten met kleine slaapoogjes in de grote zaal te kijken naar de eerste trailer van de Lion King. We beginnen deze kampweek iedere dag met een stukje uit de film de Lion King. Vandaag zien we stukjes over Simba die zijn vader is verloren. Maar hij leeft in hem! Zijn vader wil contact met hem zoeken, net zoals onze Vader in de hemel contact met ons wil zoeken. We delen in de kickstarts met wie wij in verbinding staan, met wie wij alles kunnen delen, maar ook hoe ons geloofsleven eruit ziet. Geloven we met ons hoofd of met ons hart?

Na de lunch is het tijd voor de Mega Games. In bloedfanatieke groepjes worden kruiwagenraces en estafettes gedaan. Dit jaar hebben we zelfs een echte stormbaan. Gelukkig geen gebroken enkels of andere verwondingen dit jaar.

We worden weer verwend met een heerlijk diner. Aardappels met boontjes en worteltjes. Voor de echte durfals een gehaktbal gemaakt van... meelwormen! En voor de mensen die het liever op safe spelen is er een 'gewone' gehaktbal.

Na een stevig diner is het tijd voor Wie is de Mol?! Op het Wekeromse Zand wordt weer ernstig gemold door een aantal deelnemers. Enrico weet als mol zelfs ervoor te zorgen dat zijn groepje eindigt met -240 euro. Nou, dan ben je wel een topmol! Mirte weet de mol te ontmaskeren en is de grote winnaar van de avond. Als afsluiting deelt Koen een verhaal over de rol van alle gereedschappen van een timmerman. Net zoals dat wij allemaal een rol hebben in Gods koninkrijk. De tijd vliegt! Morgen alweer dag 3.

23 jul 2018 - 10:40

Meer fotos

,
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
26/07 KK1: van bijbelstudie tot slaapliedjes 2019

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!