Klaar voor de start

Eindelijk was het dan zo ver! Kamp! Aan het begin is het altijd even wennen aan de groep. Sommigen ken je al, anderen zijn nieuw dit jaar. Toch heeft deze groep al flink zijn draai gevonden. Wij als leiding hebben er zin in en kijken uit naar een mooie tijd met elkaar!

Na de aankomst hebben eerst de cowboys en cowgirls (de leiding) zich kort voorgesteld. Na het bespreken van de kampregels zijn we begonnen aan de kennismakingsspellen. Met de hele groep hebben we gespeed-date over allerlei onderwerpen. Hierna zijn we in de groepen uiteen gegaan en hebben we elkaar binnen de groepjes beter leren kennen.

Ondertussen was het hongergevoel bij iedereen zeer aanwezig en hebben we broodjes kroket gekregen, verzorgd door ons fantastische keukenteam. Dit belooft wat voor de rest van de week! Natuurlijk moest er ook even een brandoefening gedaan worden. Uiteraard verliep deze zonder grote problemen en staat de groepsaccomodatie nog overeind.

Het avondspel was vanavond levend stratego, helemaal in het WANTED thema met de Lucky Luke versie. De eerste ronde heerste er nog wat onduidelijkheid, maar hé, een goede generale betekent een goede voorstelling toch? De tweede ronde ging dan ook al een stuk beter. Als afsluiting nog een ronde omgekeerd verstoppertje waarbij Joas zich onder een dennentak verstopte en de rest van de groep hem moest vinden. Hij maakte het aardig lastig voor zijn medekampgenoten maar verzamelde uiteindelijk toch een groep om zich heen. Bij aankomst bij de Boomstronk stond het keukenteam klaar met fris en chips. Tijd om de dag af te sluiten en (hopelijk) een aardig nachtje slaap te pakken!

We willen jullie vragen om te bidden voor een mooie week, waarin we elkaar persoonlijk mogen leren kennen en onze relatie met God mogen verdiepen. Op de gebedslijst staan de punten waar we het elke dag over gaan hebben. Op zondag is dat het thema God kent jou! We bespreken het verhaal van Adam en Eva in Genesis 1, en horen dat we geschapen zijn tot eer van God. Hij wil graag tijd met ons doorbrengen, een relatie met ons hebben. Als wij hem niet opzoeken, zoekt hij ons op en vraagt hij ons 'waar ben je?'. Net zoals hij aan Adam vroeg.

29 jul 2018 - 09:55

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!