Woensdagnacht 1 augustus

Het was na de film en dagafsluiting niet het einde van de woensdag. Nadat alle kinderen in bed lagen met hun pyjama’s aan en de meesten zelfs al sliepen, werden ze om 00:00 weer allemaal uit bed getrommeld. Het was namelijk tijd voor het nachtspel! Dus allemaal uit bed, aankleden en verzamelen in de eetzaal. Nadat we hebben gezongen voor Luc, die 21 geworden is, konden we genieten van een heerlijk broodje kroket. En daarna was het tijd: met zaklampen aan stond iedereen aan de bosrand paraat. Het was de bedoeling om in groepjes van 3/4 (met leiding als ze dat fijner vonden) in een afgezet stuk bos op zoek te gaan naar opgehangen cd’s. Op de cd’s waren codes te vinden, waar ze uiteindelijk een zin mee konden maken. Het was een dolle boel, met veel gillende meisjes (af en toe ook een jongen) en mensen die elkaar lieten schrikken.

Toen het eerste groepje de zin geraden had, zijn we weer terug gegaan. Iedereen weer zijn bed in en deze keer hebben we ze wel laten slapen! ;)

2 aug 2018 - 00:00
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
Eerste dag Kinderkamp 2 begonnen. 2020

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!