3.. 2.. 1..

Beste Ouders!

Daar gaan we dan. De to do-lijstjes bij de leiding worden kleiner en de kriebels worden steeds groter. We zien er zo onwijs naar uit om uw kinderen (weer) te ontmoeten en er een fantastische en natuurlijk onvergetelijke week van te maken. Dankbaar zijn we voor het vertrouwen dat u heeft gesteld in ons als leiding om een week lang met uw kind(eren) op te trekken, hen te vermaken met allerlei spellen en andere en hen hopelijk nog iets meer te laten zien van de liefde van God. Eén van de doelen die we gesteld hebben is het bieden van de ruimte en gelegenheid om echt een groep te worden in eerste instantie in de kleine 'stille tijd groepjes' en anderzijds in het kamp als geheel. Iedereen is anders en verschillen mogen er zijn, maar daar kunnen we mee leren leven als we kunnen zien dat God iedereen op z'n eigen manier perfect gemaakt heeft; lijkend op Hem. Om aan dit proces bij te dragen hebben we ervoor gekozen om de groepjes niet vooraf bekend te maken. In plaats daarvan zullen de deelnemers ontdekken wie hun groepsgenoten zijn door het eerste spel dat we gaan spelen wanneer kamp begonnen is.

Als laatste wil ik u nogmaals wijzen op de 'Skeelerronde van Otterlo' die aanstaande zaterdag plaatsvindt. Het handigste is om (komend vanuit Ede) op de rotonde bij Otterlo niet rechtsaf het dorp in te gaan, maar rechtdoor te rijden en vervolgens de eerste afslag rechts te pakken. Zo rijdt u via de Hoenderloseweg naar de Houtkampweg. Vervolgens willen we u vragen om te parkeren op de parkeerplaats op de Weversteeg omdat het paadje naar de Heidewachter maar door 1 auto berijdbaar is en we opstoppingen willen voorkomen.

Last but not least. Wij zijn ons er als leiding heel erg van bewust dat we dit niet alleen kunnen. Wilt u ons in uw gebeden meenemen en bidden voor wijsheid, energie en heel veel mogelijkheden om de deelnemers een stukje van Gods liefde te laten zien?!

Nog één nachtje slapen! =D

Bij verder vragen kunt u ons (Pauline en ik) bereiken op onze telefoonnummers:
Pauline Maat: 0622510426
Maikel Staal: 0620844307

19 jul 2019 - 00:00

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!