topkamp | zaterdag 20-07-2019

De onvergetelijke eerste minuten...

Hoi onvergetelijke ouders, vrienden en collega’s van onze blog,

Welkom bij de allereerste onvergetelijke blog van het Topkamp in Zweden OOIT!!! Onvergetelijk gaaf dat je de tijd neemt om deze blog te lezen!! Wij stellen ons graag even aan jullie voor. Onze namen zijn Hilde Slurink en Jonne van der Putten en met tien jaar kamp ervaring mogen wij ons de blogseniorenvan het onvergetelijke Topkamp 2019  noemen. We zullen jullie met liefde de komende week op de hoogte houden van onze onvergetelijke avonturen en een paar adembenemende foto’s. 

We zijn zojuist gearriveerd in het prachtige Lomma en hebben een hele goede reis achter de rug. 

Na een gezellige avond kennismaken hebben wij een onvergetelijke nacht beleefd met veel zoeken, zweten en zwoegen waarin wij gemiddeld een nachtrust gehad van 31,5 minuut. Uitgerust en wel  zijn wij vanochtend om 7.00 uur begonnen aan onze 14 uur lange reis richting het Noorden. We kunnen hierdoor zeggen dat wij de enige kampdeelnemers zijn dit jaar die in één dag 4 landen hebben gezien. 

Inmiddels is het 22.40 uur ‘s avonds en gaan wij beginnen aan onze allereerste onvergetelijke zelfgemaakte maaltijd! Halverwege de kooksessie kwamen we erachter dat de pasta bolognese niet zo snel aan de kook te brengen was als we verwachtten, dus eten we vanavond een simpele onvergetelijke boterham met pasta-saus (die was wel al klaar). 

We zullen ons zo dadelijk klaar gaan maken voor de eerste nacht in het wild, op maar liefst 100 meter afstand van de Zweedse zee. Morgenochtend zullen we onze ochtendgymnastiek daar uitvoeren waarna wij onze onvergetelijke reis verder weg van de bewoonde wereld zullen hervatten. Wij hopen u morgen weer te verwelkomen op onze blog en binnenkort ook op ons vlog-kanaal. 

Adjö,

Hilde en Jonne

 

 

 

Meer fotos