Zaterdag TK1 - Na regen komt...

Elke dag proberen we verslag te doen van de voorgaande dag. Leuk dat u meeleest en meeleeft!

Na een onstuimig begin met regen, zonneschijn, regen, zonneschijn en weer regen is de zon toch echt doorgebroken en het Tienerkamp begonnen. Het is  allemaal even wennen zo'n nieuwe locatie, voor leiding en voor tieners maar we genieten volop. Een voordeel hebben we al ontdekt, doordat we wat verder van het bos af zitten gaan we daar nu op de fiets heen. Dat geeft ons mooi de gelegenheid de mooiste stukjes van de heide en het bos op te zoeken zoals u ook op de foto's ziet.

Zo gingen de tieners na een goede maaltijd meteen al aan de slag met een fikse puzzeltocht rondom de Valenberg die tot in de late avond duurde. Een goede manier om ervoor te zorgen dat de tieners elkaar leren kennen en niet te lang gaan keten, tenminste dat dachten we. De adrenaline zat er goed in en het was weer traditioneel laat voordat het écht helemaal stil was op het kampterreni.

Of dat verstandig is? Dat zal de tijd leren. Ook vandaag staat namelijk weer een vol programma op de agenda. Een GPS-tocht om de verschillende groepjes elkaar beter te laten leren kennen, een ochtendprogramma en een arsenaal aan avondactivteiten. Morgen hoort u daar meer over!

Dankuwel voor het vertrouwen om een week met uw tieners op te mogen trekken. Bidt u mee voor een mooie, onvergetelijke en veilige week?

Een warme groet van de Peppelenburg!

21 jul 2019 - 15:15

Meer fotos

, , ,

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!