Maandag TK1 - Vraag maar raak

Nadat de tweede nacht op de Peppelenburg erop zat werd er ontbeten en gecorveed. Altijd nuttig om een week even de afwas-, veeg-, dweil- en toiletborstelvaardigheden te kunnen ontwikkelen. Na het zingen van een aantal nummers gingen we uit elkaar in verschillende groepen. Zeven leiding gingen in workshops met de tieners in gesprek over verschillende aspecten van het volgen van Jezus. Er waren workshops over vriendschap, bijbel lezen, bidden, seksualiteit, identiteit, over Jezus vertellen en omgaan met geld. Een hele leuke vorm om met de tieners in gesprek te gaan over onderwerpen die ze bezig houden. Ook op de woensdag en donderdag zullen we deze workshops houden. Dan zijn er ook workshops over De Heilige Geest, het verstaan van Gods stem, en God volgen in moeilijke tijden.

Na de workshops en de lunch verrees er een grote stormbaan en werd de zeskamp opgezet. In zes verschillende spellen mochten zes groepen uitmaken wie het spel zou winnen. Uiteindelijk eindigde de zeskamp traditioneel in een watergevecht. Dat hadden we natuurlijk absoluut niet zien aankomen.

Het avondeten werd weer voortreffelijk verzorgd door ons keukenteam. Tijdens eens heerlijke BBQ was er ook voldoende tijd voor ingewikkelde raadsels, waar menig hoofd van deelnemers en leiding van op hol sloeg. Zoals u ook op de foto ziet heeft ons keukenteam er in elk geval nog zin in!

Na de BBQ trokken we naar het bos voor Levend Stratego, voor een aantal tieners toch altijd het hoogtepunt van de week. Op een prachtige zandvlakte werd in drie teams tegen elkaar gestreden en zagen we de zon mooi ondergaan. Wat zitten we hier toch in een mooie omgeving. 

Je zou het niet verwachten maar ook nu was de slaap weer hard nodig want vandaag gaan we naar Ede, doen we de tweede ronde van onze funshops en mag er vanavond nog een misdaad op het terrein worden opgelost.

Een goedgemutste groet van het Tienerkamp!

23 jul 2019 - 11:45

Meer fotos

, ,
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
Zondag TK1 - Als je zoekt dan... 2019

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!