De nacht der nachten!

Een hele goedemorgen!

Als we om ons heenkijken zien we toch wat rustigere tieners rondlopen.... Dat kan ook niet anders want vanacht was het zover: het nachtspel! Niet iedereen was even amused om wakker gemaakt te worden met een hoop kabaal terwijl je net bijna in slaap valt, maar al gauw had iedereen er helemaal zin in.
Spannend was het zeker! Stropers lagen op de loer en de rangers hadden de taak om de gevangen dieren te bevrijden. Als beloning lag er natuurlijk voor iedereen wat lekkers klaar na het spel.

Daarvoor hadden we natuurlijk ook van alles gedaan. Iets met coördinaten en jongens tegen de meiden... Zonnebrand en water drinken zijn onze keywoorden, daar houden we heel erg rekening mee.

Voor vandaag willen we jullie dan ook geruststellen. We hebben allerlei spellen met water, leiding loopt rond met zonnebrand en om het half uur spelen is er een kwartier tijd voor rusten, water en wie weet wel waterijsjes :) 

Groetjes,
De hoofdleiding

24 jul 2019 - 09:30
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
De waterspelen: een jarenoude traditie 2018

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!