tienerkamp2 |

Workshops, zeskamp en levend ganzenbord

Vandaag hadden we verschillende workshops voorbereid ter vervanging van de groepjestijd. De tieners konden kiezen uit workshops als: 'is christen-zijn niets mogen?', 'Gods stem verstaan' en 'Geloof en wetenschap'. De workshops verliepen goed en we hopen dat de tieners hiervan iets mee mogen nemen naar huis. Bid u met ons mee?

Vanmiddag was het tijd voor de zeskamp. Een stormbaan, buikschuifbaan, boogschieten, appels happen en een auto aan een touw vooruit trekken waren onderdelen. Droog bleven de tieners in ieder geval niet. 's Avonds hebben we levend ganzenbord gespeeld. Tieners moesten in groepen verschillende opgehangen post-its zoeken en de bijbehorende opdrachten uitvoeren. Dit was erg leuk, zeker voor de leiding. Opdrachten waren: doe 5 push-ups, gorgel het liedje in de maneschijn en maak een liefdesbrief voor de hoofdleiding. Ten slotte hebben we de avond afgesloten met de praise-avond. We hebben aandacht besteed aan het doel van aanbidding. Het was een mooie avond en bijzonder om zo samen God te aanbidden. De avond sloten we af met een paar M&M'tjes. Een M&M'tje staat voor een mooi momentje. Twee tieners of leiding deelt dan iets persoonlijks. Dit kan een liedje zijn, gedicht, bijbeltekst of getuigenis. Na deze mooie momentjes eten de tieners een M&M om zo de rust te bewaren en het moment te laten bezinken of hier verder over na te denken.

Morgen gaan we zwemmen. Wilt u meebidden dat dit veilig verloopt, zowel de fietstocht als het zwemmen zelf? Daarbij zijn er ook nog wat logistieke uitdagingen deze week. Bid u ook mee dat de tieners echt iets mee mogen krijgen van het geestelijk programma?