Kinderkamp 1 - zaterdag - ons eiland is niet meer onbewoond

Lieve ouders,

Als het goed is liggen jullie kinderen nu rustig te slapen (dat hoop ik in ieder geval). Wat een verschil na weken thuis werken en studeren dat we nu omringd zijn met 97 kids. En wat mooi dat jullie hen weer aan ons toevertrouwen. We hebben ontzettend veel zin om veel plezier met elkaar te maken en een hele mooie week te hebben. 

Na een hele logistieke voorbereiding, was het super fijn dat jullie de kinderen in de tijdvakken konden brengen (behalve wat pechhebbers die via de a12 reden). De groepjes raakten langzaam vol en na 2 uutjes hadden we een veld vol met Indrukkwekkende IJsjeseters, Crazy Coconut's (overigens de eerste groep met een yell: huts, huts, huts crazy coconuts!), Barbaarse Badeendjes en nog veel meer. De leiding heeft gezwoegd met de goed ingepakte tassen. Van al dat spelen en sjouwen kreeg iedereen wel honger en gelukkig had de keuken 350 overheerlijke broodjes knakworst voor ons gemaakt.

Na het eten hebben we een ontruimingsoefening gedaan en daarna de officiële opening van kamp! In de tent hebben we gezongen, meer gehoord over de kampweek en weten we waar we voor gaan sparen deze week: het Ronald McDonald Kinderfonds. Hierna zijn we nog een avondwandeling gaan maken in het bos. Veel groepjes hebben meteen aan hun yell gewerkt, we gaan het vast morgen horen! 

De kinderen hebben elke avond dagsluiting in hun groepje. Vandaag hebben we alles nog even doorgenomen en elkaars namen nog een keer herhaald. Toen was het toch echt bedtijd en na wat keten was het eindelijk stil!

Zijn jullie ook benieuwd naar welke leiding allemaal mee gaat? Kijk dan hieronder:

Tot morgen!

 

18 jul 2020 - 00:00

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!