Tienerkamp 1 - We zijn van start

We zijn van start gegaan!

Na een andere voorbereiding dan normaal zijn we toch weer als vanouds begonnen. Als leiding zijn we ontzettend blij dat we met veertig tieners weer een onvergetelijke week mogen hebben. Ontzettend fijn dat in deze tijd waarin veel dingen niet door kunenn gaan, tienerkamp toch mogelijk is! Met deze blog proberen we u gedurende de week op de hoogte te houden van alle avonturen die we beleven!

Dit jaar is ons thema For King and Country. Dat merkte u misschien al bij de aankomst, vanwege de oranje kleding! Maar we hebben dit thema ook gekozen omdat we aandacht willen hebben deze week voor de Koning én Zijn Koninkrijk. Morgen hebben we daar het eerste inhoudelijk praatje over en de dienst waarin we samen mogen zingen, bijzonder om dat weer te kunnen doen met elkaar.

Vanavond staat in het teken van elkaar leren kennen, hoewel dat bijna niet nodig lijkt te zijn. Al vanaf de aankomst zijn de deelnemers met elkaar spelletjes aan het doen, aan het sporten of lekker aan het chillen, leuk om te merken hoe natuurlijk dat gaat! Zojuist zijn we voor het eerst het bos in geweest om de leiding te leren kennen met een spel en nu leren de groepjes elkaar beter kennen met Levend Ganzenbord. Dat zorgt voor wat goed georganiseerde chaos.

Op de foto's ziet u de eerste indrukken van deze week. Er waren vrijwilligers voor de corvee (al dan niet door de leiding aangewezen :) ) en ook de trampoline is al ontdekt. U hoort het al: het Tienerkamp is begonnen, en we kunnen ons al bijna niet voorstellen dat we pas een paar uur van start zijn.

18 jul 2020 - 00:00

Meer fotos

, ,
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
25/07 TOP: Rubber River Rafting 2022

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!