De zondag

De zondag beginnen we gooooooeeed met de kick start, waar we het gaan hebben over David. Hierna hebben we geluisterd naar de intro over Davids verhaal. De jongeren vonden het erg interessant en de aandacht bleef er goed bij. Vervolgens gingen we de MEGA-GAMES doen. Er werd een groot springkussen neergezet dat in een vorm van een parcours was. Het springkussen werd nat gemaakt en de jongeren waren meestal bij andere spellen al nat gemaakt, dus dat kwam helemaal goed. Ze hebben onder andere op handen en voeten gelopen, water over hun hoofd doorgegeven, geblindoekt rond gelopen en ze zijn wezen zaklopen. Ze hebben van alles gedaan en hoge punten behaald. Aan het einde van de middag leek het alsof iedereen met kleding en al in een zwembad was gevallen.

Verder hebben we deze zondag in de avond een pubquiz gehad, waar twee prachtige mannen een avro de quiz presenteerde. Er zijn verschillende teams gemaakt en ieder had een eigen naam zoals: De uitdagers, de zeemannen en de multimaten. De uitdagers (de leiding) waren fantastisch, maar dat wilde de jury niet toegeven, dus ze werden tweede. De zeemannen waren blijkbaar beter en werden eerste. Zij hebben prachtige prijzen behaald. 

Groetjes,

De Jeugdbubbel

19 jul 2020 - 00:00

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!