Zondag - For king and country

2020:07:19 14:23:11

Goedenavond!

De eerste volledige dag van het kamp gaat langzaam naar zijn afronding toe. Maar er is weer een hele hoop moois gebeurd, waar we u graag weer over vertellen.

De nacht was voor de één wat langer dan de ander maar uiteindelijk werd iedereen vanmorgen fris en fruitig wakker. Na stille tijd in het groepje was het tijd voor het ontbijt. We zijn erg blij dat dat buiten kan met dit weer, juist ook met de hete kampen van de afgelopen twee jaar in het achterhoofd. 

Na de onvermijdelijke corvee, waarbij uw tieners zich weer van hun beste kant lieten zien, was het tijd om met elkaar te zingen. We vonden het bijzonder om dat na vele maanden weer in een groep te mogen doen, en zien er naar uit dit ook de rest van de week nog te kunnen. Daarna vertelde Nadine meer over De Koning en Zijn karakter. Hoe Gods aard eigenlijk voor ons niet te bevatten is, en zijn karaktereigenschappen juist weer heel herkenbaar kunnen zijn. Wie God nou écht is was ook voer voor gesprek in de groepjestijd daarna. En helaas, we zijn er in het uur dat we daar met elkaar over doorpraten, nog niet helemaal uitgekomen ;).

Na de lunch was het tijd om de loopschoenen aan te doen voor een wandeling door het prachtige bos in de groep. Sommigen groepen, we zullen geen namen noemen groep oranje, namen de wat alternatieve route, maar uiteindelijk kwam iedereen weer veilig terug op het kampterrein. Waar tijd was voor wat eigenlijk het meest favoriete onderdeel van vele tieners is: vrije tijd/chillen/hangen (we weten soms niet zo goed welk woord in de mode is). Dat zijn de momenten dat de frisbees, voetballen en tafeltennisballetjes je soms letterlijk om de oren vliegen en de verschillende spelletjes die mee zijn uit de kast worden getrokken. Gestructureerde kampchaos noemen we dat.

Na de maaltijd, Hollandse aardappelen, groente en vlees, was het tijd voor funshops. Tieners konden daar gaan boksen, cocktails maken, hout graveren, voetballen, taart bakken of spelletjes spelen. En daar zijn we nu van aan het bijkomen (de ene workshop was wat heftiger dan anderen). Als laatste van de avond spelen we zometeen de jongens tegen de meisjes, wat altijd voor wat gezonde competitiedrang zorgt. Overigens gaan de jongens dat uiteraard winnen!

Voor nu weer een warme kampgroet vanaf de Veluwe!

 

 

19 jul 2020 - 00:00

Meer fotos

, , ,
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
Tienerkamp 1 - Nog één nachtje 2019

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!