De maandag

Het is alweer maandaaaaaaag.

Deze dag hebben zij workshops gehad. Er waren veel workshops waaruit zij konden kiezen voor 3 dagen: maandag, dinsdag en woensdag. Voor deze maandag ochtend waren er dus ook hele interessante workshops, waar de meesten van te voren al zin in hadden. 

Verder zijn wij naar de stad Ede geweest in 2024. Covid20, Covid21, Covid22 en Covid23 hebben hier behoorlijk huisgehouden, want de stad Ede was nu 1 zandvlakte geworden waar de jongeren overheen moesten rennen om de winkels te helpen. Ze hebben het heel goed gedaan en er zijn veel winkels gered. 

In de avond hebben ze een bijzondere avond gehad. We hadden Boysnight en Girlsnight. Hier zijn de jongens bij 1 gekomen en hebben zij hun programma gedaan en de dames zijn bij 1 gekomen om hun programma te doen. Ze hebben over de streep gedaan en verder mooie gesprekken gehad. 

Groetjes,

De Jeugdbubbel

20 jul 2020 - 00:00

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!