Dinsdag - Lynnsdag

Goedenavond!

Zoals elke ochtend begonnen we vandaag weer met stille tijd voor de tieners. In hun eentje of in tweetallen lezen ze de Bijbel stukken uit het evangelie van Lukas. Het is indrukwekkend om zo veel tieners 's ochtends biddend en bijbellezend te zien. 

Daarna was er een korte ochtend workout (waarbij iedereen meedeed!), het ontbijt en introduceerden we Lynnsdag. Één van onze leiding, Lynn, trouwt namelijk over elf dagen en daarom hadden we een heus kampvrijgezellenfeest voor haar georganiseerd. Inclusief outfit, rare opdrachten en een zoomsessie met haar verloofde onder het toeziend oog van veertig meer dan nieuwsgierige tieners. We vinden het bijzonder dat Lynn, juist ook zo kort voor haar bruiloft, nog een week met ons mee is en vonden het leuk haar zo in het zonnetje te zetten.

In de ochtend vormden een paar van onze tieners de band en dat deden ze weergaloos. Het is leuk om zo ook met elkaar een dienst te houden en God groot te maken. Hierna deelde Kirsten met ons over wat het betekent om een Koningskind te zijn. Wat het betekent om niet je identiteit te vinden in wat je hebt, wat je doet of wat anderen over je zeggen. Maar dat je mag weten dat je een geliefd kind van de Vader bent, en dat díe identiteit niet afhankelijk is van status of bezit. Een boodschap die voor deelnemers en voor ons als leiding keer op keer belangrijk is om te horen. 

Na de lunch, met een heerlijk gebakken eitje verzorgd door ons onvolprezen keukenteam, speelden we het Zweeds Loopspel. Met lastige vragen, veel rennen en hier en daar wat valsspelen zorgde dat voor de nodige energie. Energie die vervolgens weer kon worden voortgezet in de Funshops. Waar net als zondag weer volop werdt gebakken, geshaked, gebokst, gevoetbald,  hout werd gegraveerd en spelletjes werden gespeeld.

's Avonds stonden de knotsgekke Crazy Games op de agenda. 88 opdrachten in 88 minuten. Opdrachten die garant staan voor absolute chaos en hilariteit, waar tieners én leiding zich van hun gekste kant lieten zien. Mooi hoe álle tieners ook hier weer meedoen en we steeds meer menging zien tussen tieners die elkaar aan het begin van de week nog niet kenden. Vanavond doen we het verder bewust wat rustiger aan en gaan de deelnemers zo naar bed. Hoewel zij ervan overtuigd zijn dat dit moet betekenen dat er een nachtspel komt (wat niet het geval is). Ik kan me zomaar voorstellen dat de leiding die vandaag de slaapzaalwacht heeft, daar nog een harde dobber aan gaan hebben. 

Tot slot: we zijn dankbaar dat iedereen nog in goede gezondheid is deze week, we zijn ons er van bewust dat dat geen vanzelfsprekendheid is. Bidt u mee ook voor goede gezondheid de komende drie dagen? Juist ook nu de vermoeidheid toch toeslaat, en de weerstand iets minder is dan aan het begin van de week.

21 jul 2020 - 00:00

Meer fotos

, , , ,
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
De waterspelen: een jarenoude traditie 2018

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!