Kinderkamp 1 - woensdag

Wat gaat de week hard! Het is alweer woensdag. Op ons eiland staan inmiddels hutten, is er vuur gemaakt om ons warm te houden en bouwen en knutselen we van alles om het gezellig te maken.

Gisterochtend verzamelden we op het zandstrand, waar we weer lekker gingen zingen en dansen (vraag straks maar aan de kinderen of ze ’10 geboden’ kunnen zingen). We hebben geleerd dat wanneer we het goede proberen te doen, maar dat een keer niet lukt, we sorry kunnen zeggen. En dan elkaar ook te vergeven. Ook Chris en Juul kwamen hierachter. Zonder regels leek zo leuk, maar ze besloten om wel een paar afspraken te maken. Niet teveel snoepen en wel lief tegen elkaar doen. En de storm, die zijn ze gelukkig doorgekomen. Ze zijn gestrand op het onbewoonde eiland en daar vonden Chris en Juul een schat. Een heel bijzondere schat. Want in deze schat zit 1 regel en als je die regel volgt, dan komen alle andere regels vanzelf. Maar… de schatkist kan niet open. Er zitten wel 9 sloten aan. In de brief bij de schatkist staat dat we samen zullen moeten werken om deze sloten open te krijgen. Via een tocht in het onbewoonde bos zullen we de cijfercodes kunnen bemachtigen. Zal het lukken?

Gelukkig hadden we opnieuw mooi weer, want in de middag was de zeskamp. Voor veel kinderen een hoogtepunt van de week. We hebben spelletjes gedaan en elkaar lekker nat gegooid met water. Er was ook een hele grote stormbaan. De Crazy Coconuts en de Eigenwijze Eilanders hebben de zeskamp gewonnen.

In de avond hadden we discobingo! Lekker dansen en bingoën met Ko en Nijn.

Thijs: “ik vond het superleuk, want ik had bingo!”

De keuken had nog wat lekkers voor ons klaargemaakt en daarna… een beetje op tijd naar bed! Vanochtend waren de meiden zo lief om de jongens wakker te maken met een goedemorgenliedje, dus dat moet helemaal goedkomen vandaag!

Hier een kleine sfeerimpressie:

22 jul 2020 - 00:00

Meer fotos

,
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
De waterspelen: een jarenoude traditie 2018

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!