Eindelijk was het zover: tijd voor het nachtspel!

2020:07:22 16:27:21

Een hele goede morgen!

Vanmorgen begonnen we allemaal een beetje later, want: het was tijd vannacht voor het nachtspel! Maar eerst zal ik even vertellen wat we de rest van de dag hebben gedaan.

We begonnen de ochtend zoals gewoonlijk met de samenkomst en de groepjestijd. Na de lunch deden we 6 spelletjes, oftewel tijd voor de zeskamp! het was heerlijk weer en met het luchtkussen was het feest compleet.

Na het avondeten hebben we nog een rustig spel gedaan en daarna gingen we optijd naar bed. Om vervolgens weer wakker gemaakt te worden door de leiding met pannen en pollepels! We verzamelden snel en konden zo met de hele groep richting de hei. Daar hebben we een heel leuk spel gedaan, iets met een hele hoop lichtjes. De rest hoort u thuis wel!

Vandaag de een na laatste dag, wat vliegt de tijd. Ondanks de moeheid moeten we er niet aan denken dat we de tieners morgen weer aan u mee moeten geven. Dus dat gaan we dan ook niet doen! We gaan nu met volle teugen nog genieten van al het leuks wat we vandaag en morgen gaan doen!

Groetjes,

De hoofdleiding

23 jul 2020 - 00:00
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
Zondag TK1 - Als je zoekt dan... 2019

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!