Een onvergetelijke dag!

2020:07:23 23:38:05

Toen ik vanmorgen wakker werd dacht ik meteen: ongelofelijk, het is vandaag vrijdag....
Wat is de tijd ontzettend snel gegaan. Elk jaar weer gaan er weken van voorbereiding aan vooraf maar eenmaal begonnen vliegt de tijd. Als ik kijk naar mijn energielevel zou je zeggen dat het mooi is geweest, maar de gedachten dat ze weggaan maakt dat mijn keel zich een beetje dichtknijpt.

In ieder geval wil ik jullie nog graag vertellen hoe onze dag er gisteren uitzag!

Gisteren sliepen we lekker uit want we hadden natuurlijk het nachtspel achter de rug. Even rustig opstarten was wel erg fijn. We gingen in de groepjes meteen gesplitst: de jongens en de meisjes apart. Dit omdat we vandaag echt een beetje een jongensdag en meidendag hadden. Na de groepjes kwamen we weer bij elkaar voor de samenkomst. De samenkomst was erg bijzonder en er gebeurde van alles. Dit zal u thuis wel horen.

Daarna gingen we weer lekker uit elkaar. Voor de jongens hadden we maar 2 ingrediënten nodig: groene zeep en een groot zeil. Het recept voor veel plezier! De meiden daarentegen gingen ultiem chillen. Maskertjes, nagellakken, lekker kleuren en tekenen, armbandjes maken, knutselen: we konden van alles doen. Lekker veel gekletst en lekker rustig aan gedaan.

Na de activiteit hadden de deelnemers vrije tijd voor het oefenen van de bonte avond. En wat een resultaat! Bijna iedereen had een act, sommigen wel 2 of 3. De sfeer zat er heel goed in en we liepen dan ook lekker uit. Maar het was een ongelofelijke avond.

Nu vandaag de vrijdag. Vandaag de laatste keer groepjestijd, de laatste samenkomst... Gek hoor. Maar we gaan met de leiding nog ten volle genieten van elke minuut van deze dag. 

Tot vanavond!

Groetjes,
De Hoofdleiding

24 jul 2020 - 00:00

Meer fotos

2020:07:23 21:16:56
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
Zaterdagmiddag 28 juli 2018

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!