algemeen | zaterdag 01-08-2020

Dankbaar voor onvergetelijke kampweken!

 
454 kinderen en jongeren (waaronder 186 in de leeftijd van 13-18 jaar) hebben dit jaar een onvergetelijk zomerkamp mogen beleven! Afgelopen twee weken hebben alle 8 kampen in Nederland van Stichting Onvergetelijke Zomerkampen kunnen plaatsvinden. Binnen de kampbubbel konden de programma's zo goed als ongewijzigd doorgang vinden. Met wat meer rust en vooral activiteiten op het eigen terrein was het juist dit jaar een hele mooi week en waren de workshops en gesprekken betekenisvoller dan ooit.
 
Het is een bijzonder kampjaar geweest, waarbij sommige teams op het laatste moment zijn samengesteld en er lastminute hard is gewerkt om de programma's af te ronden. En we kunnen eigenlijk maar 1 ding zeggen en dat is DANK!
 
Dank aan onze God die de kampen mogelijk maakt, want het is ZIjn liefde die we door willen geven door alles heen. Dank aan de staf & kampleiders die zich zo dienstbaar hebben opgesteld in de teams. Dank aan de accommodatie beheerders waar we goed mee hebben samengewerkt. Dank aan de overheid die ons kampprotocol heeft omarmt. Dank aan u als ouders voor de jarenlange blijken van vertrouwen om uw kind met ons mee te geven. Dank aan alle vrienden van kamp en de ondersteuning en support die we mochten ontvangen. Dank aan alle mensen uit onze achterban die de kampen hebben opgedragen in gebed. Dank aan alle geweldige kinderen, tieners en jongeren die voor altijd een plekje in ons hart zullen houden.
 
Maar we willen ook bidden. Bidden voor de mogelijkheid om goed uit te rusten. Bidden voor het laten bezinken van alle mooie verhalen over God en mooie inzichten over hoe waardevol en geliefd je bent door Hem. Bidden voor de periode na de zomer als veel tieners en jongeren moeten uitvogelen hoe ze het geloof kunnen vasthouden en warmhouden, soms in een zoektocht naar een goede jeugdgroep. Bidden voor moeilijke thuissituaties, dat God daar uitkomst biedt. Bidden voor alle jongeren die uiteindelijk toch niet op kamp konden dit jaar.
 
God is trouw. God is goed en God heeft je lief. Dat geldt voor de deelnemers. Dat geldt voor de leiding, dat geldt voor de ouders, want het geldt voor iedereen.
 
Alleen aan God alle eer!