algemeen | zondag 03-01-2021

Aanmeldingen geopend, uitkijken naar een mooi jaar

We wensen je het beste toe voor 2021. Een jaar waar veel mensen naar hebben verlangd.

We kijken weer uit naar mooie ontmoetingen, gekke spellen, inspirerende kampleiders, heerlijk weer, prachtige natuur, bijzondere ontdekkingen, uitdagende avonturen en spannende kampvuurverhalen.

Maar ook naar weer ervaren dat Gods liefde ook voor jou beschikbaar is, dat je waardevol bent in Zijn ogen en bruikbaar in Zijn plan!

Aanmeldingen 2021 geopend

De aanmeldingen voor de kampen van 2021 zijn geopend en in afhankelijkheid en met grote dromen gaan we volop van start met de voorbereidingen.

Afgelopen jaar hebben we dankzij een mooie samenwerking van alle christelijke kamporganisaties en het Steunpunt Kindervakanties de kampen door kunnen laten gaan volgens een uitgebreid kampprotocol. We hebben alle vertrouwen om op dezelfde manier weer onvergetelijke en betekenisvolle kampen te kunnen organiseren.

Natuurlijk is de voorbereiding anders dan anders. We organiseren onze meetings online en ook op die manier is onze creativiteit en enthousiasme niet te stuiten. We zullen weer nauw in de werkgroep rond het kampprotocol betrokken zijn en u wanneer we meer weten natuurlijk op deze plek inlichten.

Trouwe achterban

Als er 1 ding is geweest in het afgelopen jaar wat ons heeft bemoedigd dan is het wel de trouwe support van onze achterban. We hebben afgelopen jaar veel extra kosten moeten maken en in al die kosten is voorzien door giften van vaders, moeders, opa's, oma's en vrienden en betrokkenen. Ook dit jaar verwachten we weer extra kosten te gaan maken. Daarom vragen we u vrijmoedig om ons op jaarlijkse basis te ondersteunen als Vriend van Onvergetelijk. Lees hier meer over deze manier om het kampwerk te ondersteunen.

Afhankelijk van de Allerhoogste

Zoals elk jaar gaan we volop aan de slag met de voorbereidingen. Uniek van Stichting Onvergetelijke Zomerkampen is dat we bijna al onze spel- en inhoudelijke programma's zelf ontwikkelen. Er is enorm veel talent onder onze kampleiders en kampstaf. Toch willen we elk jaar beginnen door ons vertrouwen 100% op God te stellen, onze talenten in Zijn handen te leggen en onze afhankelijkheid naar Hem uit te spreken. Alleen Gods Geest geeft van gewone dingen eeuwigheidswaarde en blijvende impact. Alleen met Zijn zegen worden het weer onvergetelijke zomerkampen!

 

Meer fotos