25/07 KK1: ontdek je talent!

Hallo trouwe lezers van de blog van kinderkamp 1,

Jongens- en meidenavond
Gisteravond hebben we een fantastisch leuke jongens- en meidenavond gehad! Een avond van persoonlijke aandacht, lekker eten, leuke activiteiten en een hele hoop gezelligheid. De jongens onderbouw (groep G-K) hebben Bijbels gesmokkeld in het bos en sloten af met poffertjes en chocolademelk (wat zeer in trek was!). De meiden onderbouw (groep G-K) hebben geknutseld, een verhaal gehoord en eindigden met een overheerlijke chocoladefondue. De jongens bovenbouw (groep A-F) hebben ook het bos onveilig gemaakt met een aantal spellen en hebben onder het genot van bittergarnituur naar een verhaal geluisterd. De meiden bovenbouw (groep A-F) begonnen met een mooi verhaal rondom het kampvuur en hebben smores gemaakt en hebben in een boekje opgeschreven waar ze allemaal dankbaar voor waren. We voegen een aantal foto's toe bij deze blog!

Workshops en meer
Vanmorgen hebben de kinderen in het ochtendprogramma geleerd over het talent om elkaar te helpen. Daarna hebben ze een fotolijstje gemaakt, terwijl de pannenkoeken van de lunch al goed te ruiken waren. In de middag was het na het (zeer geliefde) snoepwinkeltje tijd voor de workshops. De kinderen konden zelf kiezen bij welke workshop ze wilden aansluiten, dus het hele kamp was gemixt met alle leeftijden kinderen in groepen met dezelfde interesses en talenten. Waar sommige kinderen het bos in gingen voor een workshop wildspotten of huttenbouwen, gingen andere kinderen aan de slag voor de talentenjacht van donderdagavond bij de workshops muziek en het circus. Weer anderen konden hun creatieve hart ophalen bij de workshops armbandjes maken en kussentjes naaien. Tot slot zijn er kinderen aan de slag gegaan met de workshops toneel, toetjes maken en een heuze bootcamp. 

Kampvuur
Vanavond is het tijd voor een kampvuur! We hebben nu al zin in de kampvuurliedjes, het kampvuurverhaal en de broodjes (vega)kroket:)

We genieten nog steeds van alle lachende gezichten. Wilt u daar nog aan bijdragen? Dan kunt u uw (klein)kind/buurkind/broertje/zusje natuurlijk een kaartje sturen. (tip: 3 kaartjes op 1 dag is een liedje zingen...) Het adres is Beekdalseweg 1, 6731SG Otterlo.

Tot morgen bij weer een nieuwe blog!

Nico en Joëlle
Hoofdleiding kinderkamp 1
kinderkamp1@gmail.com

PS. Eline en Carmen sturen hun ouders een dikke kus!

25 jul 2022 - 00:00

Meer fotos

, , ,
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
Kinderkamp 1 - donderdag 2020

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!