kinderkamp1 | dinsdag 26-07-2022

26/07 KK1 dinsdag: complimentendag!

We starten deze blog met een compliment: wat zijn jullie leuk betrokken bij ons kamp! Super leuk dat deze blog met zoveel plezier gelezen wordt.

Kampvuur
Gelukkig nam de wind gisteravond af, waardoor we hebben kunnen genieten van een geweldig kampvuur. Groepsleiding Gerrit vertelde een spannend verhaal over ridder Roderick die 1000 jaar geleden een kasteel had staan op de plek van ons kamp. Lang verhaal kort: er zijn nog een aantal munten uit zijn schat te vinden op het kamp en als de kinderen die vinden, dan kunnen ze die inruilen voor een prijsje! Er hing een positieve energie over het kamp terwijl we kampvuurliedjes zongen, broodje (vega)kroket aten en genoten van het vuurtje.

Vandaag
Vandaag is het complimentendag! Want als er één talent is dat belangrijk is om te ontwikkelen, dan is het natuurlijk om andere mensen complimenten te geven. Dat is leuk voor de ander én voor jezelf! Super leuk om te merken dat de kinderen opleven van alle complimenten en zelfs de leiding allemaal complimentjes krijgen van de kinderen!

Vanmorgen startten we de dag met regen, maar dat weerhield ons niet om de dag (binnen) te beginnen met ochtendgymnastiek, haren in te vlechten, te genieten van het ochtendprogramma en lekker te knutselen. Rond de lunch werd het droog en begon de zon te schijnen, net op tijd voor de snoepjeswinkel en de zeskamp. Terwijl ik dit schrijf, hoor ik vrolijke kinderstemmen van het veld komen, terwijl ze over de opblaasbare buikschuif baan gaan, in het zwembad items opduiken, estafettes rennen en nog veel meer. Een aantal foto's is bij deze blog gevoegd.

Post
Vanmiddag komt (hopelijk) jullie post binnen, die we bij het avondeten zullen uitdelen. Nog geen kaartje gestuurd? Het kan nog! Het adres is Beekdalseweg 1, 6731SG Otterlo.

Tot morgen bij weer een nieuwe blog!

Met hartelijke groet,

Nico en Joëlle
Hoofdleiding kinderkamp 1

Meer fotos