01/08 KK2: dag 2

2022:07:30 17:38:29

Beste ouders,

De kinderen hebben de eerste nacht er op zitten. De eerste kinderen waren al om half 7 wakker. Ze hadden dus nog lekker veel energie. We zijn zondag gestart met de dagopening in de tent. Hier hoorden we het thema van de dag en wat we die dag gingen doen. Daarna gingen we lekker ontbijten. We kregen er ook een lekker gekookt eitje bij. Na het ontbijt had het eerste groepje corvee en was er nog tijd voor vrije tijd. Tijdens het ochtendprogramma hebben we gezongen, het goede doel behandeld (stichting lezen en schrijven) en hebben we een toneelstuk/filmpje gezien. Ook hebben we geluisterd naar een bijbelverhaal en hebben we groepjestijd gehad.

Hierna was het alweer tijd voor de lunch. Na de lunch was er snoepwinkeltje en vrije tijd. In de middag hebben we twee dingen gedaan: crea en levend stratego. Tijdens het crea-moment hebben we armbandjes gemaakt van wcrolletjes. Ook kon je kiezen om een laurierkrans te maken van kartonnen bordjes. Er zijn mooie kunstwerken gemaakt met mozaiek en er zijn t-shirts omgetoverd in prachtige harnassen. Een gezellige en ontspannen middag.

Op het filmpje zien jullie ook dat het een behoorlijke troep is geworden ;) Gelukkig konden de kinderen erg goed opruimen en is alles weer netjes schoongemaakt. Levend stratego was ook een groot succes. We zijn het bos in geweest en hebben het spel een aantal keer gespeeld. De bovenbouwkinderen hebben ook nog omgekeerd verstoppertje gedaan. Hier hebben ze een leuke grap met leiding Perry uitgehaald, zoals te zien is in het filmpje.

Na de crea en levend stratego was het tijd voor het avondeten: Gehaktbal, aardappeltjes en worteltjes. De keuken had heerijk voor ons gekookt! 's Avonds stond het groepsvormingsmoment op de planning. In de eigen groepjes zijn er spelletjes gedaan om elkaar nog beter te leren kennen. Zo hebben we over de streep gedaan, ik houd van.. en uit de knoop. We kwamen steeds meer over elkaar te weten en leerden samenwerken en elkaar vertrouwen.

Hierna was de dag alweer voorbij. We hebben gedoucht en zijn moe ons bed in gegaan. Op de slaapzalen was het erg snel stil en lagen alle kinderen heerlijk te slapen!

Ook van deze dag hebben we weer wat leuke sfeerbeelden voor jullie gemaakt. Deze is te bekijken met de volgende link:

https://youtu.be/S7RZizsLUk8

Veel kijkplezier!

Groetjes, 

Talitha

1 aug 2022 - 00:00
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
23/07 TK1: De eerste 24 uur Tienerkamp 2023

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!