tienerkamp2 | dinsdag 02-08-2022

03/08 TK2 woensdag: BBQ en aanbidding

Goedenavond allemaal,

Vandaag was het weer een zonnige dag hier op de Veluwe. De ochtend stond zoals gewoonlijk in het teken van het geestelijk programma. Vandaag was het thema #howHelovesus. Groepsleider Evelien sprak over Gods liefde voor ons en over identiteit. Ze sprak over wat je niet bent, wat je wel bent en wat Gods plan is met ons. In de groepjestijd spraken we hierover na.

Vanmiddag hebben we de meerkamp gedaan. Met allerlei (water)spelletjes hebben we een leuke, gezellige middag beleefd. Flessenvoetbal, zeeslag en stoeien waren enkele van de onderdelen. Natuurlijk eindigde dit in een klein watergevecht waarbij een aantal tieners drijfnat naar de douches afdropen (letterlijk).

De barbecue was ook een groot succes vanavond. Het keukenteam zorgde voor heerlijk vlees en de Heer had voor een heerlijke avondzon gezorgd. Ook de post was binnen gekomen vandaag. Een aantal tieners mochten een liedje zingen. Dat waren Maartje, Amy, Joren en Ruben (dank voor het sturen ;)). Ook de andere tieners waren heel blij met hun kaart, dus ook namens hen: bedankt! Na de barbecue was het tijd voor de funshops. Er was keuze uit voetballen, dansen, theater, tafeltennis en Kubb. Na de funshops hebben we met elkaar een praiseavond gehad. Groepsleiding Niels vertelde zijn getuigenis en over het doel van aanbidding. Voor een aantal tieners is gebeden en er zijn mooie gesprekken gevoerd. Wat is het bijzonder om te zien dat God de tieners persoonlijk raakt en dat zij kiezen voor een leven met Hem. Alle eer aan Hem. Bid u met ons mee voor de rest van deze week, dat de tieners God persoonlijk mogen leren kennen en dat Hij zijn werk zal doen?

Op dit moment proberen we de tieners wijs te maken dat ze echt moeten gaan slapen. Over een paar minuten zullen we ze weer uit bed halen want, het is tijd voor het NACHTSPEL! Morgen meer :)...

Meer fotos