03/08 KK2: dag 3

Beste ouders,

Maandag zijn we de ochtend gestart met de stille tijd voor de bovenbouw en met de dagopening. Hierna hebben we lekker ontbeten. Na het ontbijt stond het ochtendprogramma op de planning. We hebben het gehad over het harnas van gerechtigheid en over sorry zeggen. Hierna hebben we in de groepjestijd hier verder over gekletst. 's Middags hadden we pasta als lunch. Dit was weer heerlijk voorbereid door ons keukenteam. Er werd veel van gegeten!

Na de lunch en snoepwinkel zijn we naar Otterlo gelopen voor de vossenjacht. We moesten verschillende vossen (verklede leiding) zoeken en opdrachten uitvoeren. Het was een wedstrijd wie het snelst was en de meeste punten kon halen. Groepje Geel en Bordeaux hebben gewonnen! We mochten na de vossenjacht ook wat lekkers kopen in de supermarkt en snackbar. De terugweg was na zo'n leuke vossenjacht toch nog best ver.

Terug op het kamp hebben we brood gegeten. 's avonds hadden we de praiseavond en mochten we een keuze maken voor Jezus door een kaarsje aan te steken. Hierna was het alweer bedtijd. De kinderen sliepen lekker snel na zo'n lange dag.

Hierbij weer een link naar een filmpje:

https://youtu.be/ig5h5EO5pvQ

Groetjes, 

Talitha

3 aug 2022 - 00:00

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!