Kinderkamp week 1: Maandagmiddag/avond en dinsdagochtend

Lieve thuisblijvers,

Dinsdagochtend

Op dit moment zitten we in de eetzaal. Klaar om te starten met de hike en de speurtocht. Vandaag praten we met de kinderen over de 'Sandalen van het brengen van de goede boodschap.' We gaan al wandelend door het bos leren hoe we het evangelie kunnen vertellen aan de kinderen om ons heen.

Maandagmiddag

Gisterenmiddag hebben we een hoop gekke figuren gevonden in het bos.
Elk gek figuur had een woord voor de kinderen, waar mee ze uiteindelijk een zin konden maken. De kids én leiding hebben erg veel plezier gehad!

's Avonds hebben we lekker nasi gegeten en daarna was het tijd voor het gemaskerde bal. De kinderen zagen er schitterend uit en hebben een lekker dansje gedaan.

Vandaag helaas geen persoonlijke berichten van de kinderen, omdat ze inmiddels het bos in zijn. De speurtocht en hike komen uiteindelijk bij de zandvlakte uit, waar we lekker gaan picknicken.

Vanmiddag hebben we een vrije middag. We kunnen lekker gaan spelen, sporten, knutselen of een act voor de bonte avond voorbereiden.

Vanavond hebben we BBQ en kampvuur. We hopen dat het weer mee zit!

Tot later!

Groetjes van ons allemaal!

Alle kinderen en jongeren verdienen een onvergetelijk zomerkamp! kinderkamp! brugkamp! tienerkamp! jeugdkamp!

Ook in 2019 organiseert Stichting Onvergetelijke Zomerkampen weer onvergetelijke christelijke kinderkampen, tienerkampen en jeugdkampen met sterke programma's en superleuke activiteiten! Ieder kind verdient een onvergetelijk zomerkamp!