Brugkamp week 1: En toen?

Wat een week hebben we alweer achter ons liggen.Van de workshops tot aan tot het ruilspel in Ede, van de zeskamp tot aan de escape rooms, de ochtendprogramma's, de stille tijd, er is een hoop gebeurd! En dan is het opeens alweer vrijdag en zitten we ons te bedenken wat er eigenlijk allemaal gebeurd is. In de voorbereiding bedenk je de spellen, bereid je de praatjes voor de stille tijd voor, bedenk je op papier de groepjes en wat er sinds vorig jaar misschien beter kan. Maar als je eenmaal in de kampweek zit, dan gaat de tijd verschik-ke-lijk snel. Dinsdag op woensdag hebben we tieners streng naar bed gestuurd om ze een goede nacht te geven, maar niets was minder waar, want het nachtspel stond op de planning! Een klein stukje 'inside information': dit jaar hadden we het nachtspel bewust NIET in het leiding-programmaboekje gezet, aangezien die nog wel eens op miraculeuze wijze in handen van één van de deelnemers belandt.... Maar ècht een verassing was het voor sommige deelnemers niet ;-) Om een kleine indruk te geven van hoe de verschillende kampen het gehad hebben, check vooral het YouTube kanaal van onvergetelijk!

En de foto's hierboven!

We wensen je hoopvolle feestdagen!
Happy New Year! God is ook dit jaar weer erbij in onze lol, diepgang, verdriet, keuzes, twijfel, relaties, geluk en natuurlijk op kamp!

Alle kinderen en jongeren verdienen een onvergetelijk zomerkamp! kinderkamp! brugkamp! tienerkamp! jeugdkamp!

Ook in 2018 organiseert Stichting Onvergetelijke Zomerkampen weer onvergetelijke christelijke kinderkampen, tienerkampen en jeugdkampen met sterke programma's en superleuke activiteiten! Ieder kind verdient een onvergetelijk zomerkamp!