Week 1 afgelopen, Week 2 volop bezig!

De kampen van week 1 zitten er weer op. De meeste leiding heeft inmiddels al weer een beetje bijgeslapen, sommige deelnemers zijn er nog steeds mee bezig. Maar wat was het een mooie eerste week vol herinneringen, indrukken en vriendschappen. De groepsfoto's van de kampen van week 1 zijn te vinden vie de volgende linkjes:

We zijn God dankbaar voor alle mooie ontmoetingen die er hebben plaatsgevonden en voor alle mooie herinneringen die er zijn gemaakt. Alles bij elkaar zijn de kampen van week 1 weer onvergetelijk geweest!

De kampen van week 2 zijn inmiddels volop bezig en de eerste berichten klinken heel positief. De komende dagen zullen hier (zeer onregelmatig) blogs van alle verschillende kampen verschijnen. Zou u willen meebidden voor Gods zegen?

"Kom tot Mij...", zegt Jezus tegen jou
Wat kijken we terug op een mooi jubileumweekend! Oprichter Andr Vrees maar ook andere kampleiding van het eerste uur ontdekten dat de kern nog onveranderd is: kinderen in een ontspannen week kennis laten maken met het evangelie in een perfecte balans tussen diepgang en plezier #40jaarkamp #since1979

Alle kinderen en jongeren verdienen een onvergetelijk zomerkamp! kinderkamp! brugkamp! tienerkamp! jeugdkamp!

Ook in 2018 organiseert Stichting Onvergetelijke Zomerkampen weer onvergetelijke christelijke kinderkampen, tienerkampen en jeugdkampen met sterke programma's en superleuke activiteiten! Ieder kind verdient een onvergetelijk zomerkamp!