Week 1 afgelopen, Week 2 volop bezig!

2017:07:28 18:41:08

De kampen van week 1 zitten er weer op. De meeste leiding heeft inmiddels al weer een beetje bijgeslapen, sommige deelnemers zijn er nog steeds mee bezig. Maar wat was het een mooie eerste week vol herinneringen, indrukken en vriendschappen. De groepsfoto's van de kampen van week 1 zijn te vinden vie de volgende linkjes:

We zijn God dankbaar voor alle mooie ontmoetingen die er hebben plaatsgevonden en voor alle mooie herinneringen die er zijn gemaakt. Alles bij elkaar zijn de kampen van week 1 weer onvergetelijk geweest!

De kampen van week 2 zijn inmiddels volop bezig en de eerste berichten klinken heel positief. De komende dagen zullen hier (zeer onregelmatig) blogs van alle verschillende kampen verschijnen. Zou u willen meebidden voor Gods zegen?

31 jul 2017 - 00:00

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!