We zijn begonnen!

Nog een paar ouders lopen vertwijfeld rond met een bak koffie in de hand. Het liefst zouden ze nog langer blijven om te zien waar ze hun kind achterlaten, maar helaas... regels zijn regels: het programma gaat beginnen en daar hebben wij geen ouders bij nodig!

Dit jaar hebben we bijna een record aantal deelnemers. Maar liefst 47 gasten van 15 tot en met 18 jaar laten zich deze week volledig onderdompelen door 100% plezier en 100% diepgang. Omdat we met zo'n enorme groep zijn, proberen we elkaar eerst te leren kennen. In een grote cirkel komen we achter de gekste feitjes. Van wie katten als huisdieren heeft, tot wie er een muziekinstrument kan spelen, tot wie de grootste Ajax-fan is.

Alle kampen boffen enorm met een keukenteam dat ze voorziet van koek en zopie, maar wij hebben dit jaar een echte, afgestudeerde kok meegenomen. De verwachtingen zijn hooggespannen en worden meteen de eerste avond waargemaakt. Waar we voorgaande jaren nog een broodje knakworst kregen op de eerste avond, krijgen we dit jaar een goed bord... Nasi!<br><br>Na het eten maken we kennis met onze groepjes. Met dit groepje komen we de komende week iedere ochtend samen voor een kickstart. Tijdens de kickstart bespreken we het thema van de dag. Dit jaar heeft iedere dag iets te maken met de Lion King. We hebben het ons eerste moment samen over uit wat voor gezin we komen, wie God voor ons is en hoe we hier op kamp zitten.

Om 22:00 uur vertrekken we naar het Wekeromse Zand. We zitten in een prachtig gebied, dus Richard neemt ons mee voor een kleine rondleiding. Midden in het gebied spelen we Levend Stratego in een Lion King-jasje. Iedereen is bloedfanatiek! Komt vast omdat we zo'n goede maaltijd achter de kiezen hebben.

Eenmaal terug op de locatie deelt Bas over zijn relatie met God. Geloven is niet alleen maar vragen stellen, maar ook gewoon doen. Na een lekker beschuitje met muisjes, vertrekt iedereen tevreden naar bed. De eerste dag zit er alweer op. We zijn benieuwd wat de komende week ons gaat brengen!

22 jul 2018 - 11:38

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!