Bijzondere verborgenheden in een krachtige stilte

Bijzondere verborgenheden in een krachtige stilte
De liefde omarmd je, zodra je over de streep gaat en iedereen het gebaar “i love you” maakt. Dit zijn de momenten dat je weet, dat niemand alleen is.

“I’m no longer a slave to fear
I’m a child of God”

Deze kracht versterkt ons om dapper en eerlijk te zijn. Wat is er weer een hoop gebeurd de afgelopen 2 dagen.
Maandag hebben de deelnemers workshops gehad van de leiding. Na een heerlijke lunch hebben ze een GPS tocht gedaan. Door de goede samenwerking is iedereen weer veilig aangekomen op kamp. In de avond hebben ze “over de streep” gedaan. Zo hebben ze elkaar weer een stukje beter leren kennen. Na afloop was er tijd om na te praten met elkaar. Dit zorgde voor een hele speciale avond.
Dinsdag, toen iedereen weer fris en fruitig het nest uit kwam, netjes mee deed met de worship en de workshops was het tijd voor de middag activiteit. Allemaal spellen waar je vies van werd: Buikglijden, blindvolleyballen met waterballonnen en niet te vergeten... sokworstelen! Na een heerlijk diner hebben we met z’n alle bij het kampvuur gezeten, wat geen echt vuur was want dit mocht niet, helaas! Maar dit maakte de avond niet minder mooi, veel gepraat, gezongen en gedeeld. Een onvergetelijke avond.

1 aug 2018 - 00:00
Alle blogs
Laatste blog
KK1: Kampkranten 2023
Random blog
Geen chaos zo fijn als kampchaos 2023

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!