Onze zomerkampen zijn al 40 jaar onvergetelijk! verrassend! fantastisch!

We bestaan 40 jaar! En dat is natuurlijk reden voor een onvergetelijke jubileumreunie voor alle deelnemers & leiding. Op 13, 14 & 15 april 2018 vieren we een heel weekend feest met elkaar! Geef je interesse (en je actuele gegevens) door of help mee met het opspeuren van mensen!

In 2018 bestaan de Onvergetelijke Zomerkampen 40 jaar en dat gaan we op een bijzonder manier vieren!

Save the date! Op 13, 14 & 15 april 2018 houden we een groot jubileumfeest!

Hiervoor zijn alle oud-leiding en ook alle oud-deelnemers uitgenodigd om het weekend mee te vieren. Er is een boeiend programma en mogelijkheid genoeg om te blijven overnachten op het terrein van Het Mussennest in Otterlo.

Het adres hiervan is: Beekdalseweg 1, 6731 SG Otterlo. (Let op: we mogen niet parkeren in de berm van de Beekdalseweg ivm overlast voor omwonenden en hulpdiensten)

Zie je het al voor je? Met groep A van jouw kampjaar? Of het leidingteam weer ontmoeten van toen je voor het eerst meeging? Herinner je het Krimdal nog? Of de bossen in Otterlo? Wat een mooie momenten hebben we beleefd met elkaar en wat een geweldige impact hebben de kampen gehad!

Lijkt het je leuk? Heb je interesse?

Geef dan je actuele gegevens door via het interesseformulier voor het Jubileum of meld je meteen al aan om het weekend te overnachten of zaterdag overdag mee te vieren. We kijken er naar uit om dit feestje met elkaar te vieren. Hou de datum alvast vrij!

Reacties van ouders

Het belooft een waanzinnig weekend te worden! Meld je aan voor deze bijzonder jubileumreunie. Help oude bekende op te sporen en verzamel de leukste oude foto's! De inschrijving is vanaf heden geopend.

Posted by Stichting Onvergetelijke Zomerkampen on Friday, December 1, 2017