Interesse & Aanmelden

Lijkt het je leuk? Heb je interesse?

Geef dan je actuele gegevens door via het interesseformulier voor het Jubileum. Je ontvangt dan de komende weken een persoonlijke link om je officieel aan te melden voor het hele weekend of een dagbezoek.

Let op: de 'echte' aanmelding zal in fases worden geopend, waarbij oud-deelnemers & oud-leiding voorang krijgen om te kunnen overnachten. Deelnemers van Tienerkamp & Jeugdkamp van 2017 zal begin november een bericht ontvangen met informatie over de beschikbare plekken om ook te overnachten.

Qua kosten proberen we het kostendekkend te organiseren waarbij je voor het hele weekend all-inclusive moet denken aan zo'n 50 euro als je blijft logeren. (Sponsoring in geld of natura is overigens enorm welkom!)

Door het interesseformulier in te vullen geef je ons meteen je actuele gegevens door (email & telefoon) en kun je ook aangeven wat kamp voor jou heeft betekend!

We kijken er naar uit om dit feestje met elkaar te vieren. Hou 13, 14 & 15 april 2018 in ieder geval alvast vrij!

Onze zomerkampen zijn al 40 jaar onvergetelijk! verrassend! fantastisch!

We bestaan 40 jaar! En dat is natuurlijk reden voor een onvergetelijke jubileumreunie voor alle deelnemers & leiding. Op 13, 14 & 15 april 2018 vieren we een heel weekend feest met elkaar! Geef je interesse (en je actuele gegevens) door of help mee met het opspeuren van mensen!