Fotoboek

Tijdens het jubileumweekend willen we natuurlijk foto's kijken! Vooral van de laatste jaren hebben we erg veel foto's, maar van de eerdere jaren zijn we op zoek naar alle foto's die er maar beschikbaar zijn.

Heb je digitale foto's?

Heb je foto's digitaal? Stuur ze dan via WeTransfer naar fotos@onvergetelijk.nl. Maak per kampjaar een apart zip-bestand aan en stuur ook per kampjaar. Schrijf er ook bij van welk kamp de foto's zijn (Kinderkamp, Tienerkamp, etc).

Heb je orginele foto's?

Heb je orginele foto's? In een mapje of een fotoboek? Verreweg de makkelijkste manier is om deze met je telefoon in te scannen met de app 'Photoscan' van Google. Geef de foto's nog wel even een logische naam (iets met jaartal en kamp).

Een paar tips

  • Stuur geen foto's via Whatsapp, dan wordt de kwaliteit stukken minder en verdwijnt ook vaak de ingebouwde datum & tijd van de foto (die weer heel makkelijk is voor het sorteren)
  • Probeer zelf alvast te bedenken en te beschrijven van welk jaar en welk kamp de foto's zijn, dat maakt het organiseren erg prettig
  • Heb je foto's maar kom je er niet uit? Neem dan even contact met ons op. We zoeken graag naar een manier om deze in te scannen
  • Denk niet dat er van een bepaald jaar 'wel genoeg foto's zijn'. Alle foto's zijn welkom en vertellen met elkaar het verhaal van 40 jaar onvergetelijke zomerkampen!

 

Like ons op FB

Onze zomerkampen zijn al 40 jaar onvergetelijk! verrassend! fantastisch!

We bestaan 40 jaar! En dat is natuurlijk reden voor een onvergetelijke jubileumreunie voor alle deelnemers & leiding. Op 13, 14 & 15 april 2018 vieren we een heel weekend feest met elkaar! Geef je interesse (en je actuele gegevens) door of help mee met het opspeuren van mensen!