Jubileum

In 2018 bestaan de Onvergetelijke Zomerkampen 40 jaar en dat gaan we op een bijzonder manier vieren!

Save the date! Op 13, 14 & 15 april 2018 houden we een groot jubileumfeest!

Hiervoor zijn alle oud-leiding en ook alle oud-deelnemers uitgenodigd om het weekend mee te vieren. Er is een boeiend programma en mogelijkheid genoeg om te blijven overnachten in Otterlo. De festiviteiten vinden plaats op het terrein van Het Mussennest in Otterlo, maar we hebben ook de Boomstronk en de Peppelenburg erbij gehuurd vanwege de verwachte grote belangstelling om dit weekend mee te maken.

Heb je interesse?

We sturen je graag meer informatie en een persoonlijke uitnodiging!

Zie je het al voor je? Met groep A van jouw kampjaar? Of het leidingteam weer ontmoeten van toen je voor het eerst meeging? Herinner je het Krimdal nog? Of de bossen in Otterlo? Wat een mooie momenten hebben we beleefd met elkaar en wat een geweldige impact hebben de kampen gehad!

Lijkt het je leuk? Heb je interesse?

Geef dan je actuele gegevens door via het interesseformulier voor het Jubileum. Je ontvangt dan binnenkort een  persoonlijke link om je officieel aan te melden voor het hele weekend of een dagbezoek.

We kijken er naar uit om dit feestje met elkaar te vieren. Hou de datum alvast vrij!

Like ons op FB

Onze zomerkampen zijn al 40 jaar onvergetelijk! verrassend! fantastisch!

We bestaan 40 jaar! En dat is natuurlijk reden voor een onvergetelijke jubileumreunie voor alle deelnemers & leiding. Op 13, 14 & 15 april 2018 vieren we een heel weekend feest met elkaar! Geef je interesse (en je actuele gegevens) door of help mee met het opspeuren van mensen!