Programma Jubileumweekend

Het programma wordt binnenkort in meer detail bekend gemaakt maar wat we alvast wel kunnen vertellen is dat het hierop zal lijken:

Vrijdag

Aanvang om 17:00 komen de eerste gasten binnen (help jij de laatste mensen op te sporen?), we hebben een meet & greet en richten de slaapzalen in. Vervolgens een om 19:00 een feestelijk diner waarbij vol dankbaarheid we het glas heffen. Natuurlijk een Bonte Avond en een groot kampvuur met nostalgische liedjes en mashmellows. Sterren kijken. Goede gesprekken. Mooie herinneringen. Voor de liefhebben een avondwandeling.

Zaterdag

09:00 ontbijt, met daarna de teambuildingactiviteit die ook wel corvee heet.

10:00 's Ochtends diverse workshops, uitwisseling (oud)kampleiders & deelnemers, Terugblik & Toekomst, Teambuilding + intro nieuwe kampleiding.

Om 12:00 uur gaan we lunchen met elkaar met heerlijke versnaperingen.

Vanaf 13:00 start de hele dag het jubileumfestival (met oa. ook een programma voor kinderen) waarbij op verschillende plekken activiteiten en ontmoeting centraal staan. Oude foto's en filmpjes bekijken, sterke verhalen vertellen, typische kampspellen doen, rond-de-tafeltennisen en nostalgische kampliedjes zingen en natuurlijk lekker eten! Op diverse momenten vinden er rondes van onze onvergetelijke megagames plaats op het terrein.

Om 16:00 vindt er een speciale OZDD plaats (Onvergetelijke Zomerkampen Draaien Door) plaats met speciale gasten, pittige stellingen en boeiende gesprekken. Wat houden we de komende 40 jaar vast? Natuurlijk maken we een groepsfoto's (oud)leiding & deelnemers.

s Avonds zal er om 19:30 een bijzondere jubileumviering met enkele speciale onderdelen en natuurlijk ook een speciaal moment met de uitreiking van achterstallige oranje truien.

Om 21:00 uur steken we natuurlijk weer een groot kampvuur aan waarbij we tot in de late uurtjes heerlijke herinneringen ophalen! ‘s avonds is er voor de liefhebbers een filmavond.

Zondag

10:00 Iets later dan gisteren ontbijten we met elkaar. Vervolgens beleven we een boeiend ochtendprogramma met elkaar. We vervolgen met om 13:00 uur heerlijke feestelijke lunch en knallen het weekend uit met een heel speciaal sport & spelprogramma waardoor we helemaal weer midden in het kampgevoel zitten.
15:00 afsluiting van het weekend (en natuurlijk enig afsluitend corvee)

Er staan verder natuurlijk heel wat verrassingsonderdelen op de planning, maar daar kunnen we nu nog even niets over vertellen. Mis die niet, meld je nu aan!

Onze zomerkampen zijn al 40 jaar onvergetelijk! verrassend! fantastisch!

We bestaan 40 jaar! En dat is natuurlijk reden voor een onvergetelijke jubileumreunie voor alle deelnemers & leiding. Op 13, 14 & 15 april 2018 vieren we een heel weekend feest met elkaar! Geef je interesse (en je actuele gegevens) door of help mee met het opspeuren van mensen!