Topkamp Alpen

Voor jongeren van 18 t/m 21 jaar zal het topkamp in 2020 een bijzondere jongerenreis naar de Alpen zijn dat bestaat uit uitdagende outdooractiviteiten gecombineerd met inspirerende inhoud in het prachtige Gesäuse gebied in Oostenrijk.

We zullen op verschillende bijzondere plekken overnachten in de geweldige topkamp tipitenten en er elke dag op uit gaan in de schitterende en ruige natuur van dit beschermde natuurgebied. Natuurlijk gaan we met elkaar raften over een uitdagende rivier, maar ook zal een huttentocht door het gebergte tot een van de hoogtepunten horen.

We genieten het ene moment nog van het weidse uitzicht vanaf de Hochtor (2369 meter) en het andere moment onderzoeken we de canyons van de rivierbedding in het dal. Samen beleven we een aantal dagen vol teambuilding, genieten van de natuur, samen koken (en eten!) en goede gesprekken onder de ongerepte sterrenhemel in de Alpen! Het wordt een weekje intensief ‘ont’-moeten!

Naast alle activiteiten is er genoeg tijd voor een persoonlijk gesprek, samen zingen, samen bidden, Bijbelstudies, dollen, chillen en muziek maken. Deze jongerenreis belooft een uitdagend avontuur te worden waarbij je met een kleine groep een ontspannen vakantie beleeft in een prachtig landschap en onderweg zowel aan teambuilding doet als het beter leren kennen van jezelf en God.

Het kampgeld is inclusief de reiskosten, overnachtingen, avontuur, vriendschappen, lol en goede gesprekken en natuurlijk een onvergetelijke vakantieweek. Een absolute aanrader! Let op: het aantal plaatsen is beperkt tot 20 deelnemers!

Topkamp 2021

week 30
24 juli 2021 31 juli 2021