Programma Topkamp Alpen

het Topkamp is een avontuurlijke reis waarbij we uitdagende activiteiten combineren met een verdiepend inhoudelijk programma rondom jouw identiteit, geloof en belangrijke onderwerpen in je leven.

We vertrekken vanuit Nederland met busjes en rijden in een keer door naar Oostenrijk waar ons avontuur in het prachtige natuurgebied Gesäuse begint. Dit gebied bevat een van de weinige orginele oerbossen van Europa en is een schitterende plek voor al onze activiteiten.

We zullen elke dag er op uit gaan en veel outdooractiviteiten ondernemen waarbij je kunt denken aan raften, hiken, canyoning, klimmen en een echt berghuttentocht. Elke activiteit combineren we met inhoud waarbij we aan de hand van bijbelse onderwerpen je op een pittige manier aan het denken proberen te zetten over jezelf, je talenten, je passie en keuzes in je leven.

We zullen veel van de natuur genieten maar natuurlijk ook van de schilderachtige dorpjes in dit gebied van de Alpen. Lekker eten maken we met elkaar en slapen doen we in onze eigen tipitenten.

Deze reis belooft een intense combinatie te worden van genieten, ontspanning en uitdaging zowel door de activiteiten als in je ontwikkeling.

De terugreis gebruiken we om alle ervaringen te laten bezinken en met elkaar als groep deze bijzondere reis af te sluiten.

Topkamp 2020

week 30
18 juli 2020 26 juli 2020