Topkamp Spanje

Voor jongeren van 18 t/m 21 jaar zal het topkamp in 2016 weer een jongerenreis naar de Spaanse Pyreneeën zijn die bestaat uit een avontuurlijke week in de buurt van de locatie 'Bordo Castell' in de Spaanse Pyreneeën.

De Pyreneeën zijn een prachtig bergachtig gebied met ruimte voor uitdagende activiteiten, genieten van het prachtige landschap en ontdekkingstochten naar vergeten oorden. We zullen zwemmen, wandelen, fietsen en onvergetelijke avonden beleven met goede gesprekken onder een prachtige sterrenhemel. Het wordt een weekje intensief ‘ont’-moeten!

Naast alle activiteiten is er genoeg tijd voor een persoonlijk gesprek, samen zingen, samen bidden, Bijbelstudies, dollen, chillen en muziek maken. Deze jongerenreis belooft een uitdagend avontuur te worden waarbij je met een kleine groep een ontspannen vakantie beleeft in een prachtig landschap en onderweg zowel aan teambuilding doet als het beter leren kennen van jezelf en God.

De kosten bedragen € 450,- en daarvoor krijg je heel veel terug: een mooie reis, avontuur, vriendschappen, lol en goede gesprekken en natuurlijk een onvergetelijke vakantieweek. Een absolute aanrader! Let op: het aantal plaatsen is beperkt tot maximaal 15 deelnemers!

Topkamp 2018

week 30
zaterdag 21/07 zondag 29/07

Alle kinderen en jongeren verdienen een onvergetelijk zomerkamp! kinderkamp! brugkamp! tienerkamp! jeugdkamp!

Ook in 2018 organiseert Stichting Onvergetelijke Zomerkampen weer onvergetelijke christelijke kinderkampen, tienerkampen en jeugdkampen met sterke programma's en superleuke activiteiten! Ieder kind verdient een onvergetelijk zomerkamp!