Topkamp Zweden

Voor jongeren van 18 t/m 21 jaar zal het topkamp in 2017 weer een jongerenreis naar Zweden zijn dat bestaat uit een uitdagende vlottentocht over de de Klarälven in het prachtige Zweden.

Deze vlottentocht begint in Branäs waar je samen met je mededeelnemers zelf een professioneel vlot zult bouwen. Vervolgens daal je met je groep een aantal dagen de slingerende rivier de Klarälven af naar Gunnerud terwijl je volop bezig bent met teambuilding, genieten van de natuur, en het koken en eten gewoon allemaal doet op je eigen vlot! En wat dacht je van slapen onder de ongerepte Zweedse sterrenhemel! Het wordt een weekje intensief ‘ont’-moeten!

Naast alle activiteiten is er genoeg tijd voor een persoonlijk gesprek, samen zingen, samen bidden, Bijbelstudies, dollen, chillen en muziek maken. Deze jongerenreis belooft een uitdagend avontuur te worden waarbij je met een kleine groep een ontspannen vakantie beleeft in een prachtig landschap en onderweg zowel aan teambuilding doet als het beter leren kennen van jezelf en God.

De kosten bedragen € 450,- en daarvoor krijg je heel veel terug: een mooie reis, avontuur, vriendschappen, lol en goede gesprekken en natuurlijk een onvergetelijke vakantieweek. Een absolute aanrader! Let op: het aantal plaatsen is beperkt tot 15 deelnemers!

Topkamp 2018

week 30
zaterdag 21/07 zondag 29/07

Alle kinderen en jongeren verdienen een onvergetelijk zomerkamp! kinderkamp! brugkamp! tienerkamp! jeugdkamp!

Ook in 2018 organiseert Stichting Onvergetelijke Zomerkampen weer onvergetelijke christelijke kinderkampen, tienerkampen en jeugdkampen met sterke programma's en superleuke activiteiten! Ieder kind verdient een onvergetelijk zomerkamp!