Volg de zomerkampen

Blog

Ons blog is (tijdens kamp) te bereiken via: www.onvergetelijk.nl/nieuws. Elk kamp zal hier enkele keren tijdens de kampweek een blog plaatsen. Tijden hiervan en regelmaat kunnen we niet garanderen, maar ongetwijfeld zult u een indruk kunnen krijgen.

Facebook

Like onze pagina op Facebook, zo blijft u op de hoogte maar hiermee drukt u ook uw steun uit naar ons als organisatie. En dat helpt enorm!

Instagram

Volg de onvergetelijke zomerkampen op Instagram via www.instagram.com/onvergetelijk

Youtube

Abonneer uzelf op ons Youtube kanaal! Tijdens de kampweek zullen sommige kampen een vlog online plaatsen.

Gebedsbrief

We hopen dat u ook in gebed betrokken wilt blijven tijdens de kampweek. We zouden het op prijs stellen als u met behulp van de speciale gebedsbrief tijdens de kamp week ook voor de kampen wilt bidden.

Promotie Kids

Klik op een van de afbeeldingen in de slideshow hieronder om een grote versie te openen die je kunt delen op je eigen social media

Promotie Youth

Klik op een van de afbeeldingen in de slideshow hieronder om een grote versie te openen die je kunt delen op je eigen social media

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!