Telefoon en adresgegevens

Omdat we werken met vrijwilligers is het voor ons praktisch het handigst om zoveel mogelijk contact met per email te laten verlopen. Mocht u er toch prijs op stellen om even telefonisch te overleggen, dan kunt u dit aangeven in uw reactie. We bellen u dan zo snel mogelijk op.

Postadres

Als stichting hebben we geen bezoekadres. Wel een postadres:
Stichting Onvergetelijke Zomerkampen
Frankengaarde 1, 2408 TR, Alphen aan den Rijn

Telefonisch
Omdat we alleen met vrijwilligers werken is het voor ons niet mogelijk om door het jaar heen telefonisch bereikbaar te zijn. Tijdens en vlak voor de zomerkampen verstrekken we de telefoonnummers van de hoofdleiding per kamp aan alle ouders die hun kind hebben aangemeld samen met overige kampinformatie. Maar vragen rondom de aanmelding kunnen we in principe alleen beantwoorden als ze worden gemaild naar info@onvergetelijk.nl

Vertrouwenspersoon

Voor onderwerpen waarin vertrouwelijkheid gewenst is kan er ook buiten de kampstaf en het bestuur contact worden opgenomen met onze vertrouwenspersoon.

Kamer van Koophandel

Stichting Onvergetelijke Zomerkampen is als stichting geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 28088858

Iedereen kan mee!

Door vroeg te boeken en te betalen geeft u ons als stichting een stuk zekerheid in de voorbereiding en u ontvangt zelf een leuke korting.
Met een vrijwilliger 'sterke-schouder'-toeslag steunt u het fonds voor gezinnen die de reguliere kampprijs niet kunnen betalen.
Als u meerdere kinderen aanmeldt kunt u een beroep doen op gezinskorting die oploopt als u een groter gezin hebt.
8
40
150
500